Διαγωνισμοί

Βιβλιοδιαγωνισμός: Κερδίστε και Διαβάστε την “Δούκισσα στης Πλακεντίας”!

"Η Δούκισσα της Πλακεντίας" του Θάνου Κονδύλη
“Η Δούκισσα της Πλακεντίας” του Θάνου Κονδύλη

Κερδίστε και διαβάστε το αστυνομικό μυθιστόρημα του Θάνου Κονδύλη, βασισμένο σε πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο του Βιβλίου :

“Αθήνα 1846. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Δανάη Θόρτον φτάνει στην πόλη με σκοπό να πάρει συνέντευξη από την πλουσιότερη γυναίκα της Ελλάδας, τη διάσημη δούκισσα της Πλακεντίας. Ενώ περιηγείται στην Αθήνα του Όθωνα και της Αμαλίας, παντού ακούει τον κόσμο να μιλάει για αυτή την εκκεντρική γυναίκα.

Μια μέρα η Δανάη θα γνωρίσει έναν όμορφο νέο, τον Ιωάννη Μαυρομιχάλη. Θα συνδεθούν ερωτικά και για αυτήν η Αθήνα θα γίνει η πόλη του έρωτα.Κάποια στιγμή η νεαρή δημοσιογράφος θα κληθεί επειγόντως στο παλάτι. Η βασίλισσα Αμαλία θα την προειδοποιήσει ότι έχει ενοχλήσει πολλούς με τις ερωτήσεις της για τη δούκισσα, για την οποία η βασίλισσα θα εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια. Η Δανάη δε δίνει σημασία, καθώς καταλαβαίνει την αντιπαλότητα των δύο γυναικών.

Αλλά δεν υποψιάζεται ότι ο τροχός της μοίρας ήδη γυρίζει εναντίον της. Σύντομα παλαιοί εφιάλτες θα ζωντανέψουν και εχθροί από το παρελθόν θα φανερωθούν. Θα χτυπήσουν αυτήν και τον αγαπημένο της Ιωάννη, αφήνοντας στο κορμί και στην ψυχή της βαθιά σημάδια.

Η συγκλονιστική ιστορία της λησμονημένης δούκισσας της Πλακεντίας, μιας γυναίκας που πάλεψε μόνη ενάντια στη μοίρα, με μοναδικό όπλο την αγάπη της για την Ελλάδα. “

Ο διαγωνισμός θα τρέξει στο Facebook και στο Instagram:

Κερδίστε με 2 απλά βήματα στο Facebook:

  1. Like στη σελίδα : Blog-busters
  2. Mention 2 φίλους/ φίλες σας

Κερδίστε με 2 απλά βήματα στο Instagram :

  1. Follow στον λογαριασμό: Βlog-busters
  2. Tag 2 φίλους/ φίλες σας .

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδος και λήγει την Κυριακή 22 Μαρτίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί και θα ειδοποιηθεί με mention στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού. Ελεύθερος αριθμός συμμετοχών.7 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!