Διαγωνισμοί,  Υγεία & Ομορφιά

Los Barberos, το ανδρικό κούρεμα σε άλλο επίπεδο!

Los Barberos
Los Barberos

Το κούρεμα για τους περισσότερους άνδρες είναι μια συνήθεια ρουτίνας. Βλέπετε μέχρι πρότινος φάνταζε χάσιμο χρόνου αλλά και πολυτέλεια αποκλειστικά για γυναίκες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε την επανάσταση στα χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης καθώς ολοένα και περισσότεροι άνδρες συνειδητοποιούν πως ένα προσεγμένο κομμωτήριο, με ποιοτική παροχή υπηρεσιών δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο.

Ήμουν κι εγώ πεπεισμένος πως οι άνδρες δεν ασχολούνται τόσο με όλα αυτά, ώσπου ένας φίλος μου σύστησε ένα αμιγώς ανδρικό κομμωτήριο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όπως είπε, το οποίο σίγουρα θα καταρρίψει το μύθο με τον οποίο μεγάλωσα κι εγώ!

 Los Barberos, είσοδος.
Los Barberos, είσοδος.

Ζαχαρία Παπαντωνίου 19, δίπλα στην  Αχαρνών …εκεί βρίσκεις τους  Los Barberos.  Κάνοντας το πρώτο σου βήμα στον χώρο αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθες για να μείνεις! Δεν είναι ένα τυπικό ανδρικό κουρείο. Πρόκειται για ένα ανδρικό στέκι υψηλής αισθητικής. Δε σου παρέχει μόνο τη δυνατότητα ενός εξαιρετικού κουρέματος και ξυρίσματος. Μπορείς, επιπλέον, να καθίσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους, να ανταλλάξεις απόψεις με τους υπόλοιπους πελάτες, να πιεις κάτι και να χαλαρώσεις.

Los Barberos , το μαγαζί.

Αυτό το άρθρο αποτελεί μια προσωπική κατάθεση και είμαι σίγουρος ότι έχω πολλούς συμπαραστάτες! Κάτι επίσης καινοτόμο που ανακάλυψα εκεί ήταν η τεχνική ξυρίσματος  με την κλωστή!

 Το προσωπικό πάντα ευγενικό κι ευχάριστο, θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα χώρο οικείο και σας εγγυώμαι ότι θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Έτσι λοιπόν οι Blog-busters σε συνεργασία με τους Los Barberos εξασφάλισαν σε δυο τυχερούς από εσάς ένα ανδρικό κούρεμα υψηλής αισθητικής.

O Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15/7 στις 18:00. Οι νικητές θα μπορούν να αξιοποιήσουν το δώρο τους έως 30/9. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο και mention στο post του Διαγωνισμού και θα μας αποστείλουν σε προσωπικό μήνυμα το ονοματεπώνυμο με τον οποίο θα αξιοποιήσουν το δώρο τους!

Κερδίστε  1 ανδρικό κούρεμα με 3 απλά βήματα στο Facebook :

  1. Like στη σελίδα : Blog-busters
  2. Like στη σελίδα : Los Barberos
  3. Comment στο post του Διαγωνισμού

Κέρδίστε 1 ανδρικό κούρεμα με 3 απλά βήματα στο Instagram :

  1. Follow στον λογαριασμό : Βlogbusters
  2. Follow στον λογαριασμό : Los Barberos
  3. Comment στο post του Διαγωνισμού

Καλή επιτυχία!

Αλεξόπουλος Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!