Ταινίες & Σειρές

SpiderMan, Far From Home.

SpiderMan, Far From Home.
SpiderMan, Far From Home.

Μέλη των Blog-busters βρεθήκαμε στην Avant-première προβολή του SpiderMan, Far from Home. Πρόκειται για την πρώτη ταινία της Marvel μετά το θρυλικό “Avengers: End Game“, ταινία που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως τέλος εποχής για μεγάλους ήρωες της Marvel.

Η ταινία αποτελεί τον κρίκο για τις επόμενες της Marvel και υπόσχεται νέους υπερήρωες στους φανατικούς της θεατές της. Έτσι λοιπόν, η ιστορία ξεκινά με τις αλλαγές που έφερε στη ζωή των ανθρώπων το γνωστό σε όλους μας blip ή αλλιώς το χτύπημα των δαχτύλων του Θάνος. Η ανθρωπότητα γιατρεύει τις πληγές της και παράλληλα πενθεί για τους υπερήρωες που είτε χάθηκαν είτε αποσύρθηκαν.

Ο αγαπημένος Peter Parker καλείται να σταθεί στα πόδια του και αμφιταλαντεύεται για το αν θα κυνηγήσει τον επόμενο “κακό” που απειλεί τον πλανήτη και συγκεκριμένα την Ευρώπη ή τον νεανικό έρωτα στο πρόσωπο της Μ.J. . Στο πλευρό του ο Happy, το δεξί χέρι του Iron Man!

O Nick Fury επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ενώ σε ρόλο έκπληξη βλέπουμε τον Jake Gyllenhaal. Προσωπικά, είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω μετά το Prince of Persia να υποδύεται μια τέτοια ιδιαίτερη φιγούρα. Θα τον γνωρίσετε με το όνομα Mysterio.

Το SpiderMan, Far from Home είναι αντάξιο της ταινιοθήκης της Marvel, γεμάτο δράση, αγωνία, ωραία γραφικά και ηχητικά εφέ που δυναμιτίζουν την κινηματογραφική αίθουσα, διανθισμένο με κωμικές πινελιές που αποφορτίζουν την πολεμική ατμόσφαιρα!

Υ.Γ. Και η συνήθεια που έγινε λατρεία…τo υποταινιάκι της Marvel θα σας περιμένει κάπου ανάμεσα στους τίτλους τέλους…

Σιμιτσοπούλου Άννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!