Μουσική

Το 1ο Eternal Rock Party άφησε εποχή στο Holywood Stage!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 το 1ο Eternal Rock Party στο φιλόξενο HolyWood Stage

Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της τέταρτης σεζόν λειτουργίας του Eternal Radio και γιορτάστηκε ανάλογα από τους πολυάριθμους φίλους του σταθμού που βρέθηκαν στο χώρο.
Τρία δυναμικά συγκροτήματα μοιράστηκαν τη σκηνή του HolyWood Stage, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Rock Bottom project

Την αρχή έκαναν οι εκρηκτικοί Rock Bottom Project με μια επιλεγμένη ειδικά για τη βραδιά set list με τραγούδια των Scorpions, UFO και MSG.

Playground The Band

Αμέσως μετά οι Playground The Band γέμισαν για περίπου μία ώρα την αίθουσα με γνωστές μελωδίες και ρυθμούς του χτες και του σήμερα ταξιδεύοντας ανάμεσα στο blues, στο funk και στο rock.

Pandora’s Box

Τη βραδιά έκλεισαν οι Pandora’s Box στην πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση, παρουσιάζοντας υλικό από το παρθενικό τους album του οποίου οι ηχογραφήσεις ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Στην αρχή της εκδήλωσης η Χριστίνα Δεληγιάννη και ο Μίλτος Μαρίνης υπεύθυνοι του ελληνικού & ξένου προγράμματος του Eternal Radio αντίστοιχα καλωσόρισαν τους φίλους του σταθμού που βρέθηκαν στο χώρο, παρουσίασαν τους παραγωγούς του Eternal Radio στο κοινό και ευχαρίστησαν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις του σταθμού και βέβαια για το 2o Eternal Rock Party !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!