Αφιερώματα

TOPAZ ART GALLERY: Χειροποίητα καλλιτεχνικά κοσμήματα και εικαστικές δημιουργίες!

Καλώς ήρθατε στο TOPAZ ART GALLERY. Το Topaz είναι μια προσωπική επιχείρηση με υπεύθυνο τον Τάκη Κυριακόπουλο. Βρίσκεται στον χώρο του καλλιτεχνικού κοσμήματος και των ειδών τέχνης από το 1987. Τα κοσμήματα του είναι απλά και περίπλοκα, αστεία και σοβαρά, με όλη του την φαντασία να ταξιδεύει, σε πέτρινους δρόμους και σπίτια από μέταλλα. Το ασήμι, ο χρυσός, ο μπρούντζος και ο νεάργυρος είναι τα μέταλλα που τον εξουσιάζουν. Δέχεται στην φαντασία σας να γίνει δημιουργός, να δώσει χρώμα και αίσθημα.

Οι εικαστικές δημιουργίες του Τopaz είναι σκέψεις που απορρέουν από τα παιδικά χρόνια του καλλιτέχνη, μέσα από την μουσική, την αγάπη, τα όνειρα. Η φλόγα και τα σφυρηλατημένα μέταλλα (νεάργυρος, μπρούτζος, αλπακάς, ασήμι, χαλκός) δημιουργούν μια αίσθηση ζωντανής παρουσίας. Χρώματα, ξύλα, μέταλλα, πέτρες είναι επιλεγμένα με τη δική του άποψη και δημιουργούν χώρους που μας εκφράζουν και αγαπάμε.

ΚΑΔΡΑ ΜΕ ΓΛΥΠΤΑ ΤΕΧΝΗΣ
Μοναδικά χειροποίητα έργα τέχνης που εκτός ότι θα εξιστορήσουν μια μικρή ιστορία, θα ομορφύνουν όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

Η δημιουργία του χειροποίητου καλλιτεχνικού κοσμήματος και η μοναδικότητα του, είναι κάτι που ουσιαστικά τον εξουσιάζει. Είναι η έκφραση που τον γαληνεύει, τον κάνει να νιώθει ευχάριστα και έτσι αποδεικνύεται ότι αξίζει να απλώνει την σκέψη του πάνω στον πάγκο της δημιουργίας και να ταξιδεύει μέσα στα γρανάζια της φαντασίας του. Η δημιουργία του, είναι αυτό που σου αξίζει αρκεί να αφήσεις τον καλλιτέχνη να εκφραστεί.

Η τέχνη δεν είναι απόλυτα σπουδή. Είναι έκφραση. Υλοποίηση, παρουσίαση και αποδοχή. Επιδίωξη του καλλιτέχνη είναι το χειροποίητο σε κάθε μορφή. Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και κάθε αντικείμενο μπορεί να είναι κόσμημα. Η μοναδικότητα είναι η αξία που σπανίζει.

ΟΜΗΡΟΥ 41-43, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ”,

1ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.: 2109312382 – K.: 697 277 5736

www.topaz.gr

Fb.: Topaz Art Gallery

e-mail: topaz.takis@gmail.com

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!